haihongyuan.com
海量文库 文档专家
全站搜索:
您现在的位置:首页 > 小学教育 > 小学英语小学英语

四上Unit6单元测试卷[自编]

发布时间:2013-11-27 12:31:23  

2013年四年级上册Unit 6单元测试卷

姓名:听力部分(40%)

一、听录音,将所听内容的序号填在题前的括号内,听两遍。(10分)

( ) 1. A. cap B. cup C. cat

( ) 2. A. hamburger B. sandwich C. pineapple

( ) 3.A. in the bathroom B. in the bedroom

( ) 5.A. twelve balls

( ) 6.A.How are you? C. in the kitchen ( ) 4.A. what else B. anything else C. something else B. seventeen toy cars C. fourteen stickers B. How about you? C. Here you are.

( ) 7.A I like cakes. B. I’d like a cake. C. I’d like some cakes.

( ) 8.A.by bike B. I like it. C. fly a kite

( ) 9.A. some rice B. nice skirt C. our class

( ) 10. A. my bed B. big bag C. his desk

二、听录音,选择正确的应答。(5分)

( ) 1. A. I like pears. B. Some pears, please. C. It’s a pear.

( ) 2.A. It’s good. B. Here you are. C. I’m hungry.

( ) 3.A. A sandwich? B. Thank you. C. Some tea?

( ) 4.A. She’s in the living room. B. She’s Miss Li. C. She’s twelve.

( ) 5. A. Yes, he do. B. No, I can’t. C. Yes, he can.

三、听录音,根据所听内容给下列图片排序。(10分)

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

五、听录音,填入所缺单词。(10分)

1. — ___________ would you ___________? — Some ____________, please.

— Anything ___________ ? — ___________, thank you.

— How about you? — A ___________ of __________.

2. — Nancy, here are some ___________ for you. — I’m not ____________ . I’m thirsty. — OK. Here is some _____________ for you.

笔试部分(60%)

一、从下列单词中找出不同类的一项。(6分)

( )1.A orange B. horse C.cat D.tiger

( )2.A black B. white C.apple D.green

( )3.A coffee B. tea C.grape D.juice

( )4.A mango B. fish C.banana D.pineapple

( )5.A rice B. T-shirt C.noodles D.pie

( )6.A.coffee B.milk C.cake D.tea

二、英汉互译。(10分)

1. 一个苹果 3. 两杯茶

7. 三条大鱼 9. 许多芒果 三、选择。(10分)

( ) 1. —Do you like purple(紫色的)grapes? —________.

A. Yes, I like. B. No, I don’t. C. Great!

( ) 2. —How many________ can you see? —I can see _________.

A. car; thirteen B. cars; threeteen C. cars; thirteen

( ) 3. —________ would you like? —An orange, please.

A. What B. Who C. How

( ) 4. —What do you________ ? —I have some toy planes.

A. have B. like C. can

( ) 5. I ________ skate very well. How about you?

A. can B. do C. like

( ) 6. Here ________ some pencils for you.

A. am B. is C. are

( ) 7. —Can I help you? — _________.

A. Some caps, please. B. Thank you. C. Yes, you can.

( ) 8. I’m ________ . I’d like some _________.

A. hungry; juice B. thirsty; cakes C. hungry; rice

( ) 9. It’s seven o’clock in the morning. It’s time for _________.

A. breakfast B. lunch C. dinner

( ) 10. — ________ is Mum? —She is in the kitchen.

A. What B. Where C. How

四、从右栏中找出左栏相应的答句,写在题前括号内。(10分)

( )1、Can Liu Tao play basketball? A. I can see eight.

( )2、What would you like? B. I like tigers.

( )3、What do you like? C. No, I don’t.

( )4、Come and look, Su Hai. D. Yes, I have many mangoes.

( )5、I’d like some toys, please. E. Here you are.

( )6、Do you have any stickers? F. Yes, he can.

( )7、Do you like mangoes? G. A glass of juice, please.

( )8、How many dogs can you see? H. OK.

( )9、I’m hungry. I. They’re elephants.

( )10、What are those? J. Here’s a hot dog for you.

五、在括号内选择所给单词的适当形式填空。(4分,每空0.5分)

1. I have five ___________ (sandwich sandwiches).

2. I’d like some ___________ (fish fishes)for lunch.

3. ----Do you have ___________ (some any)cats? ---- No, I don’t have ________ (some any)cats.

4. Here’s ___________ ( a an ) ice cream for you.

5. ----Can you ___________ ( jumps jump )? ----Yes, I can.

6. ----Helen, this is ___________ ( I my ) sister, Su Yang. ----Nice to meet you.

7. ----How ___________ (is am are ) you? ----I’m OK, thank you.

六、排列句子的顺序。(5分)

1、I’d like some noodles. What about you? 2、I’m hungry. 3、What would you like?

4、I’d like some noodles, too. 5、Anything else? 6、A glass of milk, please.

7、OK. Here you are.

( 2 ) ( ) ( ) ( 4 ) ( ) ( ) ( )

七、根据中文,翻译句子。(10分,每空1分)

1、——你想要多少个鸡蛋? ——十五个。

—___________ ___________ ___________ would you like? —___________ .

2、——我的包在哪里? ——它在你的卧室里。

—___________ is my ___________ , Mum? —It’s in ___________ bedroom.

3、——你会游泳吗? ——不会,但我会溜冰。

—Can you ___________ ? —No, I ___________ . But I can ___________ .

八、阅读理解, 判断对错,打√或×。(5分)

Liu Tao: Hello, boys and girls. Welcome to Liu Tao’s snack bar.

Yang Ling: Wow, cool. It’s not big but it’s very nice.

Liu Tao: Here’s the menu(菜单). Please have a look.

Children: OK. Thank you.

Liu Tao: Can I help you, Wang Bing?

Wang Bing: I’d like two hamburgers, please.

Liu Tao: What about you, Yang Ling and Su Hai?

Yang Ling: A sandwich and some orange juice, please.

Su Hai: Me too.

Liu Tao: OK. Here you are.

Children: Thank you. What a nice snack bar!

( ) 1. This is Liu Tao’s snack bar. ( ) 2. It’s very big.

( ) 3. You can drink some juice here. ( ) 4. Here are some toys too.

( ) 5. It’s a nice snack bar.

2013年四年级上册Unit 6单元测试卷听力稿和答案

一、听录音,将所听内容的序号填在题前的括号内,听两遍。

1.cup 2.sandwich 3.in the kitchen 4.anything else 5. seventeen toy cars

6. Here you are. 7. I’d like some cakes. 8. fly a kite 9. some rice 10. big bag

二、听录音,选择正确的应答。(5分)

1. What would you like? 2. How are you? 3. I’m hungry, Mum.

4. Where is Miss Li? 5. Can Wang Bing play basketball?

三、听录音,根据所听内容给下列图片排序。(10分)

1. I’d like a sandwich. 2. This egg is for you. 3. Here are five sweets.

4. What about a cup of coffee? 5. I like the fish. 6. Some juice?

7. I’d like some noodles. 8 I have three pears. 9. These rice is for Tom.

10. Here’s a banana for you.

四、听录音,完成下列表格,在人物所要的食物栏内打“√”。(5分)

A: Hello, Mike. What would you like? B: I’d like two eggs and an ice cream.

A: Would you like a hamburger, Yang Ling? C: Yes, Please.

A: What about you, Su Yang? D: Some rice and tea, please.

A: OK. Here you are. B/C/D: Thank you.

五、听录音,填入所缺单词。(10分)

1. — —

— — — How about you?—

2. — — I’m not __. I’m thirsty.— 听力答案:

一、1-5 B B C B B 6-10 C C C A B

二、1.B 2.C 3.A 4.A 5.C

三、10 8 1 5 7 3 6 2 9 4

四、略。

五、1.What, like, noodles, else, No, glass, milk; 2.pies, hungry, tea;

书面答案:

一、从下列单词中找出不同类的一项。

1.A 2.C 3.C 4.B 5.B 6.C

二、英汉互译。

1.an apple 2.在小吃店 3.two cups of tea 4.一个可爱的狐狸 5.还要其他东西吗?

6.我也是 7.three big fish 8.一块多么大的三明治 9.many mangoes 10.一些果汁

三、选择。

1.B 2.C 3.A 4.A 5.A 6.C 7.A 8.A 9.A 10.B

四、从右栏中找出左栏相应的答句,写在题前括号内。

1.F 2.G 3.B 4.H 5.E 6.C 7.D 8.A 9.J 10.I

五、在括号内选择所给单词的适当形式填空。

1. sandwiches; 2.fish; 3.any, any; 4.an; 5.jump; 6.my; 7.are.

六、排列句子的顺序。 2 3 1 4 5 6 7

七、根据中文,翻译句子。

1.How many eggs, Fifteen; 2.Where, bag, your; 3. swim, can’t, skate.

八、阅读理解, 判断对错,打√或×。

1.√ 2.× 3.√ 4.× 5.√

网站首页网站地图 站长统计
All rights reserved Powered by 海文库
copyright ©right 2010-2011。
文档资料库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit326@126.com