海量文库 文档专家
您现在的位置:首页 > 小学教育 > 小学英语小学英语

四年级英语Unit 3单元同步过关检测题

发布时间:2013-09-20 16:39:13  

一.中英互译。 (20%) 福永中心小学四年级英语Unit 3单元过关检测题

1.be good at this event__________2. run in a race __________

3. Excuse me__________ 4. the PE teacher __________

5. have lots of fun __________ 6. 跳远 _________

7. 投球______________ 8. 接球 ____________ 9 跳高.______________ 10. 运动会 ____________


( )1. What are they going to do?

A. I am going to run.

B. We are skipping.

C. They are going to jump.

( )2. What are Tom and Sue doing?

A. He is skipping.

B.She is throwing a ball.

C. They are making a card.

( )3. What is Bob going to do?

A. He’s going to run in a race.

B. She’s going to run in a race.

C. I am going to throw a ball.

( )4. Is Todd going to catch a ball?

A. Yes, he isn’t. B. No, he isn’t. C. Yes, she is.

( )5. Is Kim going to do the long jump?

A. No, she isn’t. B. No, he isn’t. C. No, she is.

( )6. My birthday is _____ December 11th.

A. / B. in C. on

( )7. Her father’s birthday is ______ November.

A. on B. in C. /

( )8. ______ the date today?

A. Whose B. What C. What’s

( )9. I am going to tell you the news _____ Sports Day.

A. in B. on C. from

( )10. Sports Day is coming. I am good ____ skipping.

A. from B. at C. to

三. 选句子,完成对话。 (20%)

D. Where are you, Carl?

E. ___________________________.

A: What are you doing?


A: Can you skip well?


A:When is Sports Day?

B: _____________________________.

B: Look! They are practicing for Sports Day.


四. 完成句子。(20%)

1. I ____ going to school. Sue ____ going to school, too.

2. What are you doing? I am _______.

3. What can you do? We can ________.

4. I can _____ the long jump.

5. _____ Mary going to throw a ball

No, _______ ________.

6. They _____ going to _____the prizes.


( )1、老师夸你的作业写得很漂亮,你应该说:

A. I don’t think so. B. Not do good. C. Thank you. ( )2、别人祝你生日快乐,你应该说:

A. The same to you. B. Thank you. C. Me, too.

( )3、上课不能回答老师的问题时,你最好说:

A. I don’t think so. B. Sorry, I don’t know. C. That’s all right. ( )4、当你向陌生人问路时,往往先说:

A. Thank you! B. I’m sorry. C. Excuse me.

( )5、老师祝你儿童节快乐,你应该说:

A. Thank you! B. OK. C. You’re welcome.

( )6、你不知道你的朋友的生日,你应该说:

A. What are you doing? B. When is you birthday?

C. When’s your birthday?

( )7、你问别人在干什么,你应该说:

F. Where are you? B. What are you doing?

C. What can you do?

( )8、你想知道别人住在哪里,应该说:

A. What are you doing? B. Where do you live?

C. What can you do?

( )9,你告诉别人,儿童节在六月一日,应该说:

A. National Day is on October 1st. B. Children’s Day is on June 1st.

C. It’s in June.

( )10,你告诉别人你正在画画,应该说:

A. I am writing a poem. B. I am making a card.

C.I am drawing a picture.


一、 中英互译。

1、擅长这个项目2、赛跑3、打扰了4、体育教师5、有许多有趣的事6、do the long jump 7、throw a ball 8、catch a ball

9、do the high jump 10、Sports Day

二、 单项选择。

1. C 2. C 3. A 4. B 5. A 6. C 7. B 8. C 9. C 10. B 三、 选句子,完成对话。


四、 完成句子。

1. am is 2. skipping/running/throwing a ball….

3. skip/run/throw a ball…. 4. do 5. Is she isn’t

6. are give


1. C 2. B 3. B 4. C 5. A 6.C 7. B 8. B 9. B 10. C

网站首页网站地图 站长统计
All rights reserved Powered by 海文库
copyright ©right 2010-2011。