haihongyuan.com
海量文库 文档专家
全站搜索:
您现在的位置:首页 > 小学教育 > 小学英语小学英语

2013年江苏i省牛津小学英语毕业冲刺试卷及答案(二)

发布时间:2013-09-20 18:38:57  

江苏省牛津小学毕业冲刺试卷

姓名 班级 分数

一、按要求改写单词。(12%)

1.(宾格) 2.(复数) 3.反义词)

4.(序数词) 5.(过去式) 6.(最高级)

7.(复数) 8.(现在分词) 9.(复数)

10.(复数) 11.(复数) 12.(现在分词)

二、选择题。(30%)

( )1.I get up —five.

A.in B.on C.at D.for

( )2.Why are you looking at like that?

A.I B.mine C.my D.me

( )3.I want .

A.buy B.is buying C.to buy D.am buying

( )4.your school?

A.of B.to C.and D.with

( )5..

A.place B.room C.floor D.ground

( )6.一Whose bike is it?一It’s.

A.John B.John’s C.Johns’ D.Johns

( )7.一Can you sing the song in English? —No,.

A.may not B.mustn’t C.needn’t D.can’t

( )8..

A.to take B.taking C.taken D.take

( )9.一What did you do last night? —TV.

A.watch B.watched C.will watch D.am watching

( )10..

A.to;to B.between;to

( )11.

C.from;to

A.you and me B.you and I C.me and you

( )12..

A.it B.one C.Ones

( )13.I have a lot of homework today.

A.quite B.very C.too

( )14.一She didn’t come to school yesterday.did she?

—though she was not feeling very well.

A.No,she didn’t B.Yes,she didn’t C.No,she did D.Yes,she did

( )15.—I’m going to Hang Zhou for a holiday this weekend.

—,can you buy me some green tea?

A.Because B.If C.While D.After

( )16.This knife is yours,Ann.,please.

A.Put on it B.Put it on C.Put it away D.Put away it

( )17.I want to It is fun!

A.go camping

C.go to camping B.going camping D.going to camping

( )18.Can you say the names the things?

A.for B.to C.with D.of

( )19.It’s very hot.Jim is his coat.

A.putting on B.taking off C.taking down

( )20.make noise,they’re music.

A.Don’t;listening

C.Don’t;listening to B.Not;listening to D.take off D.Not:listening

三、词组互译。(10%)

1. 2.玩得很高兴

3. 4.起床

5. 6.7.儿童节 8.一次重感冒

9. 10.

四、将括号里的词以正确形式填空。(15%)

1.I have two pencils.Can you give me the (three)One.

2.I have more apples than (you).

3.I often heard .

4..

5.6.(call) Tom.

7..

8..

9.Don’t keep the teacher.

10.五、按要求完成句子。(8%)

1.You mustn’t play at the crossing road.(变成祈使句)

2.These are my boxes.(变成一般疑问句)

3..(对画线部分提问)

4.It’s a clean classroom.(变为感叹句)

5..(对画线部分提问)

6.(对画线部分提问)

7.I have a new pencil box.(变为一般疑问句并做否定回答)

8.He is my good friend.(改为复数句)

六、选词完成下列句子。(8%)

1.—Who is the man? —He’s(my/mine)father.

2.I have a hat.(It’s/Its)white.

3.—Are those your coats? —/theirs).

4.We have a football here.(their/theirs)is in the classroom.

5.一Whose is this T-shirt? 一It’s (my/mine).

6.一Can I have a look? 一Sure,/yours)is over there.

7.一/hers)sweater? 一Yes,it is.

8.Here’s picture of /ours)school.May I have /yours)?

七、阅读理解,根据短文内容判断正(T)误(F)。(10%)

It’s Sunday morning.The students of Class 3 are giving their classroom a good cleaning.

Miss Huang,their teacher,is working with them.The children are busy.Some are carrying water;some are cleaning the windows;others are sweeping the floor.Zhang Hua is putting up a map on the wall.It is a map of China.Wang Fei and Wei Qing are mending some broken chairs.The children are listening to the radio while they are working.The classroom looks nice and bright after the cleaning.The children are very happy.They go home for lunch at noon.

( )1.The children are playing in their classroom on Sunday morning.

( )2.Miss Huang,their mother,is working with them.

( )3.There is a map of China on the wall.

( )4.Two of them are repairing the broken chairs.

( )5.They are singing while they are working.

八、作文:以“Autumn”为题写一篇不少于50词的短文。(7%)

江苏省牛津小学毕业冲刺试卷

参考答案

一、1.her 2.countries 3.open 4.first 5.went 6.best 7.paper 8.running

9.photos 10.deer 11.mangoes 12.making

二、1.C 2.D 3.C 4.A 5.B 6.B 7.D 8.A 9.B 10.C 11.A l2.B l3.A 14.D 15.C 16.C 17.A 18.D 19.B 20.C

三、l.擅长 2.have a good time/enjoy oneself 3.躺在床上 4.get up 5.节省时间 6.戴红帽子的女孩 7.Children’s Day 8.a bad cold 9.网上冲浪 10.和他们的老师道别

四、l.third 2.you 3.singing 4.rivers 5.going 6.called 7.worried 8.strongly

9.waiting 10.cleaner

五、l.Don’t play at the crossing road.

2.Are these your boxes?

3.Who is not at home now?

4.What a clean classroom!

5.How does she go to school?

6.Where are the flowers?

7.Do you have a new pencil box? N0,I don’t.

8.They are our good friends.

六、1.my 2.It’s 3.theirs 4.theirs 5.mine 6.yours 7.her 8.our,yours 七、1.F 2.F 3.T 4.T 5.F

八、 Autumn

Autumn is the most pleasant season of the year.

Last Saturday we went to the countryside.

There were some wheat in the field.There were many large apples and pears on the trees.Some farmers were in the fields.All the baskets were full of lovely fruits.

What a beautiful picture it was!

I love autumn.

网站首页网站地图 站长统计
All rights reserved Powered by 海文库
copyright ©right 2010-2011。
文档资料库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit326@126.com