haihongyuan.com
海量文库 文档专家
全站搜索:
您现在的位置:首页 > 小学教育 > 小学英语小学英语

译林牛津4上试卷期末

发布时间:2013-12-15 10:37:17  

小学英语4A学业水平检测

听力部分

一、听录音,选择你们听到的选项。(10分)

( )1. A. monkey B. elephant C. duck

( )2. A. like B. lovely C. love

( )3. A. swim B. ski C. skate

( )4. A. four B. fourteen C. forty

( )5. A. mouth B. nose C. eye

二、听录音,选择你所听到的句子。(10分)

( )1. A. Look at our fruit salad. B. Let’s make a fruit salad.

( )2. A. What would you like? B. What do you like?

( )3. A. Do you like that cat? B. Do you like cats?

( )4. A. His eyes are small. B. Her ears are big.

( )5. A. It’s fourteen. B. It’s forty.

三、听录音,判断所听内容与图片是否相符,对的打―√‖错的打―×‖。(10分)

1 2 3

( ) ( ) ( )

4

5

( ) ( ) 四、听录音,选择正确的答句。(10分)

( )1. A. Yes, I do. B. Yes, I can. C. Yes, I am.

( )2. A. Yes, I do. B. No, thanks. C. Yes, I can.

( )3. A. Yes, I do. B. I have three. C. I’d like mangoes.

( )4. A. Yes, I do. B. No, I can’t. C. I can play football.

( ) 5.A.They’re on the sofa.. B. It’s on the desk. C. It’s in the bathroom.

笔试部分

五、判断下列单词划线部分的发音是(√)否(×)相同。(6分) ( ) ( )

( ) ( )

( ) ( )

六、看图写单词。(16分)

七、英汉互译。(10分)

1、一杯咖啡 _________________ 2. 十八匹马________________

3、还要其他东西吗?____________ 4. 那些蛋糕_________________

5. 他的眼睛 6. at the snack bar ____________

7. cute and fat_________________ 8. our new home______________

9. have a try _________________

八、选择正确的答案。(10分)

( )1. —_______ _______ robots do you have?

— Twelve.

A. How much B. How nice C. How many

( )2. I _______ eighteen toy dogs.

A. has B. have

C. am

( )3.—_________ you play table tennis?

— No, I can’t.

A. Do B. Can C. Are

( )4. —Do you have ________ dolls?

—Yes, I do.

A. some B. any C. many

( )5.—_________ are they?

— They're fifty yuan.

A. How many B. How old C. How much

( )6. —Do you play football?

— Yes, I ______.

A. do B. can C. can’t

( )7. —Can I help you?

— _____ a fan, please.

A. I'd like B.I like C. You can

( )8. Look at the girl. ________ hair is long.

A. His B. Her C. She

( )9. This is ________ umbrella.

A. an B. a C. some

( )10. I can’t fly _______.

A. either B. too C. to

九、左右搭配。从右栏中选出能对左栏句子做出正确应答的句子,将其序号填入题前的括号内。(5分)

Ⅰ Ⅱ

( )1 Do you have any cakes? A. It’s under the tree.

( )2 Look at our dolls. B .No, I don’t.

( )3 Can Helen swim? C . How beautiful!

( )4 How much is the fan? D .Yes, she can.

( )5 Where is my dog? E .Fifteen yuan, please.

十、连词成句,注意大小写和标点符号。(5分)

1. cat this I like ( . )

2. many have do How balls you ( ? )

3. a Here is bar snack ( . )

4. you do What have ( ? )

5. cap in kitchen the is Your ( . )

十一、阅读理解,判断正(T)误(F)。(8分)

Waiter: Can I help you?

Miss Li: Yes. I’d like an umbrella.

Waiter: What about this green one?

Miss Li: No, thank you. I’d like that orange one.

Waiter: Anything else?.

Miss Li: A fan, please.

Waiter: Here you are.

Miss Li: Thank you . How much are they?

Waiter: Forty-five yuan.

( )1. Miss Li is at a snack bar.

( )2. Miss Li only would like an umbrella

( )3. The fan is forty-five yuan. .

( )4. Miss Li would like a fan and an orange umbrella.

听力材料

一、听录音,选择你们听到的选项。

1. monkey 2. like 3. skate 4. fourteen 5. mouth

二、听录音,选择你所听到的句子。

1. Let’s make a fruit salad.

2. What would you like?

3. Do you like this cat?

4. His eyes are small.

5. It’s forty.

三、听录音,判断所听内容与图片是否相符,对的打―√‖错的打―×‖。

1. --Look at my toy horse. --How lovely!

2. –What would you like? --I’d like these shoes.

3. I’m fat. You’re thin

4. --How old are you? --I’m sixteen.

5. –Would you like some coffee? --Yes, please.

四、听录音,选择正确的答句。

1. Can you play table tennis?

2. Would you like some grapes?

3. How many mangoes do you have?

4. Do you like elephants, Mike?

5. Where are these socks?

参考答案

一、听录音,选择你们听到的选项。

1.A 2. A 3.C 4.B 5.A

二、听录音,选择你所听到的句子。

1.B 2. A 3. A 4. A 5.B

三、听录音,判断所听内容与图片是否相符,对的打―√‖错的打―×‖。

1. × 2. × 3.√ 4. × 5. ×

四、听录音,选择正确的答句。

1 B 2 B 3.B 4.A 5.A

五、判断下列单词划线部分的发音是(√)否(×)相同。

1.× 2. √ 3.√ 4. √ 5. × 6.√

六、看图写单词。

1. football 2.a table 3. rice 4.a panda

5. fifty 6.swim 7. a banana 8.living room

七、英汉互译。

1 a cup of coffee 2 eighteen horses 3 Anything else? 4 those cakes 5his eyes 6在小吃店 7又胖又可爱 8我们的新家 9试一试 10 我能帮助你吗?

八、选择正确的答案。

1C 2B 3B 4B 5C 6A 7A 8B 9A 10A

九、左右搭配。从右栏中选出能对左栏句子做出正确应答的句子,将其序号填入题前的括号内。

1B 2C 3D 4E 5A

十、连词成句,注意大小写和标点符号。

1.I like this cat.

2.How many balls do you have?

3.Here is a snack bar.

4.What do you have?

5.Your cap is in the kitchen. 十一、阅读理解,判断正(T)误(F)。

1.F 2.F 3.F 4.T

网站首页网站地图 站长统计
All rights reserved Powered by 海文库
copyright ©right 2010-2011。
文档资料库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit326@126.com