haihongyuan.com
海量文库 文档专家
全站搜索:
您现在的位置:首页 > 小学教育 > 小学英语小学英语

平邑街道中心校六年级英语Recycle 2(复习二)

发布时间:2013-12-16 16:35:54  

平邑街道中心校六年级英语月考题 Recycle 2

学校________ 班级______ 姓名_________

一、读一读,选出每组单词中不同类的选项。(5分) ( )1.A.tall B.short C.strong D.actor

( )2. A south B.left C.west D.north

( )3.library B.subway C.cinema D.bookstore

( )4.A.stronger B.writer C.singer D.cleaner

( )5.A.cloud B.wind C.soil D.rain

二、语音判断,相同的T不相同的F(5分)

( )1.A.but B.student C.must

( )2.A.right B.fifth C.bike

( )3.Aeat B.mean C.bread

( )4.A.path B.same C.plane

( )5.A.get B.every C.evening

三、按要求写出下列单词。(18分)

A.写出下列单词的-ing形式。

1.play_____2.dive______3.swim________

4.come______-5.run______6.make_________

B.给下列单词加es/s.

1.read______2.live______3.watch_______

4.go______5.teach_______6.do__________

C.变职业名词。

1.sing______2.write________3.act________

4.art________5.report_______6.clean________

四、读一读,选择合适的答语。(10分)

1.Where does the rain come from? A.It comes from the clouds.

2.Does she read books? B.I like playing the violin.

3.What’s your hobby? C.She goes to work by car.

4.What do you do on Sunday morning? D.Yes,she does.

5.How does she go to work? E.I clean my room.

五、连词成句。(10分)

1.then What you should do ?

2.stamps too He collecting likes.

3.she Does you math teach?

4.he with can go us ?

5.does rain Where the from come ?

_____________________________________________________

六、用所给单词的适当形式填空。(12分)

1.What are you going to______(be)?

I am going to be a ______(teach).

2.What_____(do) your mother______?

She is a _______(cleaner)

3.She likes singing.She wants to be a ______(sing).

4.What is Mike going to be?

He likes writing magic stories.He is going to be a _____(write).

5.She _____(work)in a factory.

6.He ____(go)to school on foot.

七、选择填空。(10分)

1.Iusually go to school____foot.

A.in B.on C.with

2.________are you going to do the weekend?

A.Where B.What C.When

3.Walk straight ____three minutes to the shop.

A.for B.on C.at

4.They want _____play football______Sunday.

A.to at B.to on C.at on

5.Chen jie_____going to the cinema this weekend.

A.am B.is C.are

6.You must ______at a red light.

A.go B.wait C.stop

7.What______ your mother do?

A.do B.is C.does

8.What does your brother do?

He is an_________.

A.engineer B.policeman C.student

9.What’s______hobby?

Ayou b.yours C.your

10.It______fromthe clouds.

A.come B.comes C.coming

八、给下列句子标号,使它们成为一段完整的对话。(5分) ( )Sure!

( )I like painting.What about you?

( )What,s your hobby?

( )My friend john likes painting,too.Can he go with us?

( )Me too.There is a painting show on Sunday.Let’s go together.

九、按要求完成句子。(10分)

1.The museum is east of the hospital.(就画线部分提问)

________ _____the museum?

2.The bookstore is far from here.(改为一般疑问句)

________the bookstore _____from here?

3.Thank you.(作出相应的回答)

———————————。

4.Is it near the cinema?(作否定回答)

No,,it_________.

就画线部分提问)

————are you ?

十、读短文,打“√”或“×”判断对错。(10%)

I’m Sarah. I live in a big city. Usually my father goes to work by car. He likes driving, but he doesn’t like driving to work. Why is that? Because it takes too much time. There is always a lot of traffic. His car is very slow. He goes home very late every day. And he is very tired(累的). He doesn’t like playing with me after work. Today, he is happy. “There is going to be a train near our home! I am going to work by subway next year. It is fast. I can read newspapers on the train. I can listen to music, too!” My mom says, “Then you can come back early and cook the meals.” I say, “You can play with me after work.”

( ) 1.Sarah’s father goes to work by subway.

( ) 2.He likes driving.

( ) 3.He goes home very late every day.

( ) 4.He often plays with Sarah after work.

( ) 5.Sarth is going to work by subway next year.

十一、同学们,你们在家里种过花吗?你能写写种花的过程吗?不少于5句话。(5分)

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————答案;— ,1.D 2.B 3.B 4.A 5.C二,1.B 2.B 3.C 4.A 5.C,A1.playing 2.diving

3.swimming 4.coming 5.running 6.making B.1.reads 2.lives 3.watches 4.goes

5.teaches 6.does C.1.singer 2.writer 3.actor 4.artist 5.reporter 6.cleaner 四,

1.A 2.D 3.B 4.E 5.C 五1.What should you do then? 2.He likes collecting stamps,too. 3.Does she teach you math? 4.Can he go with us? 5.Where does the rain come from? 七,1.be teach

2.does do cleaner 3.singer 4.writer 5.works 6.goes七,1.B 2.B 3.A 4.B 5.B 6.C 7.C 8.A 9.C

10.B 八,5.2.1.4.3. 九,1.Where 2 Is. far 3.You’re welcome 4.isn’t 5.Where 十,1.×2.√3.√4.×5.√

网站首页网站地图 站长统计
All rights reserved Powered by 海文库
copyright ©right 2010-2011。
文档资料库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit326@126.com