haihongyuan.com
海量文库 文档专家
全站搜索:
您现在的位置:首页 > 小学教育 > 小学英语小学英语

PEP小学英语三年级上册期末试卷6配答案

发布时间:2013-12-22 13:39:50  

PEP小学英语三年级上册期末试卷-6

一、从下列每组单词中选出与其他三个不同类的一个,把其序号填入题前括号中。

( ) 1、A. French fries B. milk C. coffee D. tea ( ) 2、A. rabbit B. mouse C. bear D. bag ( ) 3、A. seven B. tea C. nine D. three ( ) 4、A. pen B. eraser C. sharper D. one

( ) 5、A. leg B. bread C. chicken D. hot dog ( ) 6、A. finger B. foot C. hand D. kite ( ) 7、A. face B. cat C. pig D. dog ( ) 8、A. blue B. brown C. red D. ruler ( ) 9、A. chicken B. cake C. panda D. ice cream

( )10、A. Good afternoon! B. Good morning! C. Good bye! D. Great! ( )11、A. pen B. sharpener C. eraser D. body ( )12. A. book B. yellow C. green D. brown ( )13. A. elephant B. dog C. pencil-case D. squirrel ( )14. A. hamburger B. duck C. cake D. bread ( )15. A. one B. four C. seven D. black ( )16. A. balloon B. monkey C. panda D. mouse ( )17. A. hand B. head C. crayon D. mouth ( )18. A. arm B. school C. eye D. ear ( )19.A.eight B. six C. five D. boat ( )20.A. leg B. boat C. kite D. car

二 按正确的顺序给下列句子排序

1

三、选择题,把正确答案的序号填入题前括号中。

1.—How are you?

— _____.

A. I’m seven . B. Nice to meet you. C. Very well ,thanks. D. Thank you .

2. —Can I have some coffee?

—____.

A. Me too. B. Seven C. Sure , here you are . D. Fine, thank you.

3. —What’s your name ?

— __ ___.

A. I’m seven . B. I’m fine . C .I’m Sarah D. Very well, thanks.

4. —May I have a look ?

— _ ____.

A. Sure. B. I’m fine. C. Hello D. Me too!

5. —Nice to meet you .

— ___ __.

A. You are welcome. B. Very well ,thanks . C. OK! D. Nice to meet you, too .

6. —Thank you .

— _ ____.

A. Good morning B. You are welcome. C.OK! D. Fine, thank you .

7. —How many cars?

—___ ___.

A. OK! B. Thank you . C .I’m seven D. One .

8. —Mike : I like coffee.

— Bai Ling: __ _____.

—Mike: Here you are .Have some coffee !

A. Me too! B. Show me the Coke . C.I have a cake. D. Thank you .

9. — John: Look, I have a dog .

—Chen Jie: ______!

A. Great ! B. You are welcome . C. Thank you. D.I like cake.

10. —How old are you ?

— ____.

A. Fine, thank you. B. I ‘m eight. C. OK. D. Yes.

2

PEP小学英语三年级上册期末试卷-6参考答案

一、从下列每组单词中选出与其他三个不同类的一个,把其序号填入题前括号中。

( D)15. ( A ) 1、 (D ) 8、

( A)16. ( D ) 2、 (C ) 9、

(C )17. ( B ) 3、 (D )10、

(B )18. ( D ) 4、 ( D)11、

( A)12. ( D)19 ( A ) 5、

(C )13 ( A)20. ( D ) 6、

( B)14. ( A ) 7、

( 3)Thank you. 二 按正确的顺序给下列句子排序

( 3)My name’s Sarah. ⑥

( 4)See you. ( 1 )Hello, Sarah! How are you? ( 2)Hi. I’m Chen Jie . ( 2 )Fine , thanks. How are you? ( 1)Hi! (5 )Nice to meet you.

( 4 )This is Chen Jie. ②

(3 ) Sure . Here you are. ( 6 )Nice to meet you ,too.

(2 ) Really ? May I have a look? ( 3)I’m fine ,too. Thank you.

( 4 ) How nice! ⑦

( 1 ) I have a dog. ( 1 )This is my friend John.

( 5 ) Thank you. ( 5 )I’m 9.

( 2 )Nice to meet you. ③

(5 )You’re welcome. ( 4 )How old are you?

( 2 )No, thanks. I like Coke. ( 3 )Nice to meet you, too.

( 4)Thank you. ⑧

( 1) Have some juice. ( 5 )Nice to meet you, too.

( 3 )Here you are. ( 1 )What’s your name?

( 4 )I’m fine. Nice to meet you. ④

(4 )Thank you. ( 2 )Good afternoon. My name’s John. (1 )Can I have some water? ( 3 )I’m Mike. How are you? ( 3)Here you are. ⑨

( 2)Sure. (2) Hi, My name’s Sarah.How are you? (5 )You’re welcome. ( 5 ) Nice to meet you, too.

(1) Hello! I’m Mike.What’s your name? ⑤

( 2)Sure, Here you are. ( 3 ) I’m fine. Thank you.

(1 )Can I have some chicken? ( 4 ) Nice to meet you.

( 4)You’re welcome.

三、选择题,把正确答案的序号填如题前括号中。

1.C 5. D 9. A

2.C 6. B 10.B

3.C 7.D

4. A 8. A

3

网站首页网站地图 站长统计
All rights reserved Powered by 海文库
copyright ©right 2010-2011。
文档资料库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit326@126.com