haihongyuan.com
海量文库 文档专家
全站搜索:
您现在的位置:首页 > 小学教育 > 小学英语小学英语

新疆维吾尔自治区乌鲁木齐市小学毕业升学英语试卷

发布时间:2013-12-22 14:42:41  

新疆维吾尔自治区乌鲁木齐市小学毕业升学英语试卷

姓名 班级 分数

听力部分(共30分)

一、选出你所听到的字母、单词、短语或句子,将其序号写在题前括号内。(每小题1分,共10分)

( )1.A.S X Y B.b d p C.I J G

C.50 ( )2.A.5 B.15

( )3.A.January B.July C.June

C.milked ( )4.A.milk B.milks

( )5.A.season

( )6.A.get on B.lesson C.listen B.get off C.get up

( )7.A.look at B.look around C.look after

( )8.A.go outing B.go fishing C.go skating

( )9.A.What do you have? B.What do we have?

C.What do they have?

( ) 10.A.I want to write a letter. B.I want to draw a picture

C.I want to make a kite

二、判断所听内容是否与下列句子相符,相符的在括号内写“T”,不相符的写“F”。(每小题l分,共5分)

( )1.New Year's Day is my favourite festival.

( )2.I put my mobile phone under the sofa.

( )3.There were many flowers in the playground last year.

( )4.I'd like to watch cartoons.

( )5.Helen wants to have a birthday party.

三、根据你所听到的问旬,选择适当的答句,将其序号写在题前括号内。(每小题1分,共5分)

用心 爱心 专心 1

( )1.A.My brother often does his homework at weekends.

B.He usually gets up at six in the morning.

C.By bus.

( )2.A.It' s often cool.

C.Autumn is the best season.

( )3.A.We have English and art in the morning.

B.We have four lessons in the morning.

C.We study English and Chinese in the morning.

( )4.A.It's on the sixth of August.

C.It's on the 8th of August.

( )5.A.I' m going to the library.

C.I' m going to wash my clothes.

四、听短文,根据所听内容判断下列句子的正误,正确的在括号内写“T”,不正确的在括号内写“F”。(每小题2分,共10分)

( )1.There is a fruit shop near Zhongshan Hospital.

( )2.It is open seven days a week.

( )3.People can see apples, oranges and bananas in the shop.

( )4.People can get cakes there, too.

( )5.Only a few people go to the shop.

笔试部分(共70分)

一、选出与其他三个不同类的单词,将其序号写在题前括号内。(每小题1分,共10分)

( )1.A.windy B.sunny C.rainy D.cloud

C.stronger D.writer B.I' m doing my homework. B.It's the seventh of October. B.It' s comes after summer. ( )2.A.fatter B.heavier

( )3.A.May B.June C.Monday D.July

用心 爱心 专心 2

( )4.A.beautiful B.happiness C.pleasure D.joy

( )5.A.her B.his C.their D.ours

( )6.A.autumn B.winter C.cloudy D.summer

( )7.A.history B.post office C.library D.bookshop

( )8.A.bright B.blue C.white D.black

( )9.A.went B.had C.got D.sit

( )10.A.him B.us C.they D.her

二、从四个选项中选出一个正确答案,将其序号填在题前括号内。(每小题1分,共15分)

( )1.The Spring Festival is _________-January or February.

A.on B.in C.to D.at

( )2.—Happy New Year! —_________!

A.Not at all B.Thank you

C.Yes,I do D.The same to you

( )3.—What did you do last Sunday'? —I ________-some trees with my friends.

A.plant B.planted C.plants D.planting ( )4.Elephants’ ears are ________than pigs’.

A.bigger B.big C.smaller D.biger

( )5.I asked him _________it to the police station.

A.to take B.take C.took D.taking ( )6.Christmas ________.

A.are coming B.is comeing C.is coming D.comes

( )7.—It this______ wallet? —Yes,it’s _______.

A.your,yours B.your,her C.my,mine D.his,his ( )8.He wants ______the History Museum.

A.to visit B.visits C.to visits D.visited ( )9.The shopping center is _________Zhongshan Road.

A.at B.in C.on D.between

( )10.—What are you going to do? —_______.

用心 爱心 专心 3

A.We’re going to seeing a Beijing Opera

B.We’re saw a Beijing Opera

C.We saw a Beijing Opera

D.We’re going to see a Beijing Opera

( )11.Ben and I________ in the cinema.

A.are B.am C.is D.was ( )12.Look,danger! Please ________touch it.

A.can’t B.not C.don’t D.no ( )13.The students in Class 2 are very __________.

A.exciting B.excited C.excite D.excited ( )14.My earphones _________on the desk a moment ago.

A.arc B.is C.were D.was ( )15.一Whose is this wallet? 一It’s ________.

A.mine B.my C.me D.I

三、从右栏中选出左栏句子的答语。(每小题2分,共10分)

( )1.How many toys can you see? A.I' m going to swim. ( )2.Can I have an apple? B.It' s on the desk. ( )3.What are you going to do? C.I can see four. ( )4.Where is your book? D.They're theirs. ( )5.Whose rulers are they? E.Yes, you can.

四、选择括号中适当的词填在横线上。(每小题1分,共5分)

1.Nancy likes _______(visits,visiting)her grandparents at weekends.

2.This yellow bike is _______ (her hers).

3.My mother __________ (went,goes)to the supermarket last Sunday.

4.I’ve got a watch _______-(for,from)my parents.

5.Can you _______(play,played)football with us?

用心 爱心 专心 4

五、根据句意填写适当的单词。每空一词。(每空l分,共10分)

1.我的表兄想要一个滑板作为生日礼物。

My cousin_______ _______ a skateboard _______ a birthday ________-.

2.穿绿色连衣裙的女孩是他的姐姐。

The girl _________the _________dress is _________ sister.

3.我的书包比你的重。

My schoolbag is_______ _________ _________ .

六、阅读短文,判断对错,对的写“T”,错的写“F”。(每小题2分,共10分)

Long long ago, there was a poor(穷)man. He had an orange tree. On the tree, there were many fine oranges. One of them was very big. It was as big as a ball. Nobody saw so big an orange, The poor man was very happy. He gave it to the King (国王). The King was so glad that he gave the man a lot of money for it.

When a rich man heard of it,, he said to himself, "It was only an orange. Why did the King give so much money for him? I would take my gold (金的) cup to the King. He would give me more money."

The next day when the King got the gold cup, he said to the rich man, "What a beautiful cup! I would show you something wonderful. This big orange is for you."

( )1.The rich man had an apple tree.

( )2.One of the oranges was round and big as a ball.

( )3.The rich mall wanted the big orange.

( )4.The King thought(认为)the big orange was wonderful.

( )5.The rich man was not happy at last(最后).

七、作文。(共10分)

以“Last Spring Festival”为题写一段话。不少于五句。

用心 爱心 专心 5

参考答案

听力部分

一、l.b d p 2.fifty 3.January 4.milked 5.lesson 6.get on 7.look around

8.go skating 9.What do you have? 10.I want to draw a picture.

答案:1.B 2.C 3.A 4.C 5.B 6.A 7.B 8.C 9.A 10.B

二、1.Many people like Spring Festival,but my favourite festival is New Year’s Day.

2.I put my mobile phone on the sofa.

3.There were many flowers in the playground last year.

4.I like to watch cartoons.

5.Helen would like to have a birthday party.

答案:1.T 2.F 3.T 4.T 5.T

三、1.How does your brother go to school?

2.What's the weather like in autumn?

3.How many lessons do you have in the morning?

4.What date is it today?

5.What are you going to do this afternoon?

答案:1.C 2.A 3.B 4.B 5.C

四、Mr. Wang has got a fruit shop near Zhongshan Hospital. There are many apples, oranges and bananas in it. The shop is open from eight in the morning to eight in the evening every day. Every day many people come to the shop. They get fruits there.

答案:1.T 2.T 3.T 4.F 5.F

笔试部分

一、1.D 2.D 3.C 4.B 5.D 6.C 7.A 8.A 9.D 10.C

二、1.B 2.D 3.B 4.A 5.A 6.C 7.D 8.A 9.C 10.D 11.A l2.C 13.B

14.C l5.A

三、1.C 2.E 3.A 4.B 5.D

四、1.visiting 2.hers 3.went 4.from 5.play

五、1.would like as present

用心 爱心 专心 6

用心 爱心 专心7 2.in green his 3.heavier than yours 六、1.F 2.T 3.F 4.T 5.T

网站首页网站地图 站长统计
All rights reserved Powered by 海文库
copyright ©right 2010-2011。
文档资料库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit326@126.com