haihongyuan.com
海量文库 文档专家
全站搜索:
您现在的位置:首页 > 小学教育 > 小学英语小学英语

牛津4A期末试卷

发布时间:2014-01-03 10:37:30  

《牛津小学英语》4A期末试卷

学校 姓名 得分

听力部分(

40分)

一、听录音,选出你所听到的内容。(听两遍) (10分)

( ) 1、 A. doll B. dog C. bus D. don’t

( ) 2、 A. open B. pen C. crayon D. ball pen

( ) 3、 A. 97 B. 67 C. 37 D. 87

( ) 4、 A. 10:15 B. 10:50 C. 2:12 D.2:20

( ) 5、 A. he B. she C. we D. see

( ) 6、 A. write B. white C. what D. water

( ) 7、 A. bread B. balloon C. blue D. bird

( ) 8、 A. purse B. puzzle C. puppet D. perhaps

( ) 9、 A. shorts B. shoes C. socks D. so

( ) 10、A. thirty B. thirteen C. forty D. thirsty

二、听录音,给下面的图片标序号。(听两遍)(8分)

1、 2、 3、 4、

( ) ( ) ( ) ( )

5、 6、 7、 8、

( ) ( ) ( ) ( )

三、听录音,判断下面图片意思是否与录音相同,相同的打“T”,不同的打“F”。(听两遍)(12分)

1、 2、 3、

( ) ( ) ( )

4、 5、 6、

( ) ( ) ( )

四、听录音,根据所听内容选择正确的应答。(听两遍)(10分)

( ) 1、 A. Yes, I do. B. Yes, it is. C. Yes, I can.

( ) 2、 A. She’s in the kitchen. B. It’s on your desk. C. It’s my purse.

( ) 3、 A. Thank you. B. Not at all. C. That’s all right.

( ) 4、 A. At six twenty. B. It’s six thirty. C. Five.

( ) 5、 A. It’s Mike’s. B. They’re Nancy’s. C. She’s Nancy.

笔试部分(60分)

一、判断划线部分发音是否相同,相同的打“√”,不同的打“X”。 (8分)

1、 2、 3、 4、 5、 6、 7、 8、

二、英汉互译。(10分)

1、看一看 2、用英语3、她的玩具老虎 4、迈克的大鞋子

5、在八点十分 6、上床睡觉7、 8、9、Happy Teachers’ 10、Don’

三、选择填空。(10分)

1、( )— I’m tired. —

A. Here’s a glass water. B. Sit down, please. C. Have a hamburger, please.

2、( )— It’s 4:30 in the afternoon. Shall we ?

A. go to school B. have lunch. C. go home

3、( )— It’s nine. Go to bed, David. — All right._______, Mum.

A. Good night. B. Good morning. C. Good evening.

4、( )— Do you like this ___________ ? Yes, I do. I like ___________ .

A. dolls, dolls B. doll, dolls C. doll, doll

5、( )— What’s the matter? — A. Fine, thank you. B. I’m too hot. C. It’s eleven.

6、( )— the dress? — It’s on the bed.

A. What’s B. Whose C. Where’s

7、( )— you like dolls? — A. Do; Yes, I do. B. Do; Yes, I don’t. C. Do; No, I do.

8、( )— kites for you.

A. This; are B. These; are C. It’s; is

9、( )— Is that your mother’s bike? — Yes, it’s _______ bike.

A. his B. he C. her

10、( )— What time you get up? — I get up six twenty-five.

A. are; at B. do; it’s C. do; at

四、选出所给句子的答句,将其字母代号填在括号内。(10分)

Ⅰ Ⅱ

( )1、Is this your jacket? A. I'm ill.

( )2、What’s the time? B. They’re my father’s. ( )3、Shall we copy it now? C. She’s in the classroom. ( )4、What's the matter? D. Yes, I do.

( )5、My pencil is too short. E. At four.

( )6、What time do you go home? F. Thank you.

( )7、Where is Miss Li? G. You can have this long one. ( )8、Do you like puppets? H. Four thirty.

( )9、Whose jeans are they? I. All right.

( )10、Here’s a kite for you. J. No, it isn’t.

五、选词填空, 注意大小写。(8分)

your books, let’s these new words.

3. nine and eleven? It’s twenty.

4. I’d like to some milk.

5. I have a storybook for Helen?

you go to bed now?

7. I like that tiger. it for me, please.

六、排序。(6分)

1. Oh, what’s the matter?

2. I’m sorry. Are you ill?

3. Good morning! How are you?

4. I’m tired.

5. No, I’m not ill.

6. Thank you very much.

7. Not so good.

七、阅读理解。(8分)

(一)

判断所给句子与短文意思是否相符,相符的用“T”表示,不相符的用“F”表示。(4分)

A: Mum, it’s Teacher’s Day. I’d like a card for my teacher.

B: OK, here’s a green one on the desk.

A: Thank you, Mum. what’s the time, please.

B: It’s seven now.

A: Oh, I’m late. Where’s my school bag?

B: It’s on the bed.

A: Mum, shall we go by bus?

B: OK. Let’s close the door.

( ) 1. It’s Teacher’s Day.

( ) 2. His school bag is on the desk.

( ) 3. They go to school by bike.

( ) 4. They go to school at seven.

(二)

A Clock and a Watch We can tell the time by a clock or by a watch. A clock is big; it is usually on the wall or on the table. A watch is small; we can put it in the pocket (口袋), or wear it on the wrist(手腕)! A clock or a watch usually has a round face. It has two hands, a long one and a short one. Tom’s clock can speak and call him to get up every day. His watch has a picture of a lovely dog on the face. He likes it very much.

在ABCD中选出一个最佳答案。(4分)

( ) 1. Where do people usually put a clock?

A. On the wall. B. On the bed. C. On the wrist. D. On the desk.

( ) 2. How many hands has a clock?

A. One. B. Two. C. Four. D. Five.

(

A. a lovely dog B. a lovely clock. C. a lovely watch D. both B and C

( ) 4. Tom’s clock can call him to

.

A. get down B. get up C. go to school D. go home

4A期末试卷听力原稿及答案

听力原稿

一、听录音,选出你所听到的内容。(听两遍) (10分)

1、don’t 2、pen 3、67 4、10:50 5、we

6、write 7、blue 8、purse 9、socks 10、 thirsty

二、听录音,给下面的图片标序号。(听两遍)(8分)

1. —Draw a bear for me, please. —OK.

2. —What’s the time, mum? —It’s six ten. It’s time to get up.

3. —What’s the matter? —I’m hungry.

4. —Whose socks are they? —They’re my socks.

5. —This ruler is for Gao Shan. —All right.

6. —Whose sweater is this? —Perhaps it’s Miss Li’s.

7. —What’s that in English? —It’s a toy car.

8. —Where’s the pencil? —It’s in the basket.

三、听录音,判断下面图片意思是否与录音相同,相同的打“T”,不同的打“F”。(听两遍)(12分)

1. —What’s this in English? —It’s a toy dog.

2. —Hi, Liu Tao. What’s the matter with you? —I’m ill. —I’m sorry.

3. —What’s the time, dad? —It’s eight thirty. It’s time to have lunch.

4. —Don’t eat in the classroom, please. —All right.

5. —What’s four and seven? —It’s eleven.

6. —This ball pen is for Su Yang. —All right.

四、听录音,根据所听内容选择正确的应答。(听两遍)(10分)

1. Is this your shorts?

2. Where’s Su Hai?

3. Don’t drink the juice, please.

4. What time do you watch TV?

5. Whose gloves are they?

听力答案

一、1、D 2、B 3、B 4、B 5、C 6、A 7、C 8、A 9、C 10、D

二、4 7 1 5 3 6 2 8

三、1、F 2、T 3、F 4、T 5、F 6、F

四、1、B. 2、A 3、C 4、A 5、B

笔试答案

一、1、√ 2、X 3、X 4、√ 5、√ 6、X 7、X 8、X

二、1、have a look 2、in English 3、her toy tiger 4、Mike’s big shoes 5、at eight ten

6、go to bed 7、读新单词。 8、试试这一双/条。 9、教师节快乐! 10、别担心/着急。 三、1、B 2、C 3、A 4、B 5、B 6、C 7、A 8、B 9、C 10、C

四、1、J 2、H 3、I 4、A 5、G 6、E 7、C 8、D 9、B 10、F

五、1、Sit 2、Open,read 3、What’s 4、drink 5、May 6、don’t 7、Draw

六、3 7 2 5 1 4 8 6

七、(一) 1、T 2、F 3、F 4、T (二) 1、A 2、B 3、D 4、B

网站首页网站地图 站长统计
All rights reserved Powered by 海文库
copyright ©right 2010-2011。
文档资料库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit326@126.com