haihongyuan.com
海量文库 文档专家
全站搜索:
您现在的位置:首页 > 小学教育 > 小学英语小学英语

小学英语三级期末试卷

发布时间:2014-01-09 11:50:38  

Ⅳ、听问句,选答句。

( ) 1.A.Me , too . B. Thank you.

( ) 2. A. Ok. B. Nice to meet you, too.

( )3. A. Sure , here you are . B. No, thanks .

( )4. A. I ’m 10 . B. Fine , thank you. ( )5. A. Good morning. B. Hello!

二、笔试部分

Ⅰ、选一选。给图片选出正确的单词,将单词前的序号写在括号内。 1、 2、

A、pen B、pencil C、pencil-case A.juice B、milk C、water

( ) ( )

3. 4.

A. bread B、rice C、cake A、dog B、pig C、bear 5、 6、

A、head B、ear C、eye A、hand B、head C、foot ( ) ( )

7、 8、

A、bird B、duck C、tiger A、nine B、seven C、six

(

)

( )

9、 10、

A、four B、five C、eight A、eraser B、bag C、book ( ) ( )

Ⅱ、找出不属于同类的单词。

( ) 1.A.pig B.purple C.pink

( ) 2.A.elephant B.eight C.bear

( ) 3.A.milk B.tea C.chicken

( ) 4.A.hand B.head C. fish

( ) 5.A.coffee B.ruler C.pencil

Ⅲ、看图,判断句子的正误,对的在括号内打√,错的打×。 1. ----How many plates? ---Three. ( )

2. ---Have some rice. ( )

3. --- This is Miss White. (

4. --- It’s a panda. ( )

5. ---Happy birthday! ( ) )

Ⅳ、根据所给的句子,选择正确答案,将序号填在括号里。 ( )1. How old are you ?

A. I’m fine . B . I’m five years old . C. I have five .

( ) 2. What’s your name ?

A. My name is Mike . B. See you . C. Nice to meet you .

( ) 3. Can i have some water, please?

A.Sure . Here you are . B. Thank you . C. Cool .

( ) 4. Have some chicken .

A.Thank you . B.You’re welcome . C. Here you are

( ) 5. How many cakes?

A. Two cakes . B. Great . C. Have some cakes . Ⅴ、将这个对话按正确的表达顺序重新排列。

( ) You're welcome.

( ) Here you are.

( ) Can I have some juice, please?

( ) Thank you.

小学英语三(上)年级期末试卷

听力材料、参考答案及等级评定参考

一、 听力部分

Ⅰ. 听录音选择你所听到的内容。把序号填在括号里。 (每个单词读两遍)

tea 2. dog 3. elephant 4. eight 5.bread Keys: 1. B 2. A 3. A 4. C 5. C

Ⅱ. 听录音,判断对错,对的打“ √ ”,错的打“ × ”。 (每个句子或对话读两遍)

1. Look! A funny dog.

2. How old are you ? ----I’m 7 years old.

3. Touch your head.

4. Show me your pen.

5. Drink some milk .

6. Cut the cake.

Keys: 1. × 2. × 3. × 4. × 5. √ 6.√ Ⅲ. 听录音,标号。 (每个句子读两遍)

1. Brown, brown, turn around.

2.Carry your bag.

3.Touch your head.

4.Act like a monkey

5.Have some bread.

6.Show me eight.

Keys: 2 6 1 5 4 3

Ⅳ、听问句,选答句。(每个问句读两遍)

1. I have a pencil.

2.Nice to meet you.

3.May I have a look.

4. How old are you .

5. Good morning.

Keys: 1. A 2. B 3. A 4. A 5. A

二、 笔试部分

Ⅰ、选一选。给图片选出正确的单词,将单词前的序号写在图片下的括号内。 Keys: 1. C 2. C 3. C 4.A 5.B

6.A 7.C 8. A 9.A 10. A

Ⅱ、找出不属于同类的单词。

Keys: 1. A 2. B 3.C 4.C 5.A

Ⅲ、看图,判断句子的正误,对的在括号内打√,错的打×。

Keys: 1. × 2. × 3. × 4. √ 5. √

Ⅳ、根据所给的句子,选择正确答案,将序号填在括号里

Keys: 1.B 2. A 3.A 4.A 5.A

Ⅴ、将这个对话按正确的表达顺序重新排列。

Keys: 4 2 3 1

网站首页网站地图 站长统计
All rights reserved Powered by 海文库
copyright ©right 2010-2011。
文档资料库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit326@126.com