haihongyuan.com
海量文库 文档专家
全站搜索:
您现在的位置:首页 > 小学教育 > 学科竞赛学科竞赛

2006年西城区 小升初试题

发布时间:2014-07-04 09:35:18  

109

Very good teacher. I enjoyed my stay ______ Cambridge. Now I am staying at my brother’s flat. ______ is studying to be a doctor. I will stay ______ him for two weeks and then go home ______ Greece.

I like London very ______. We ______to Regent’s Park by bus yesterday. It ______ very sunny and we had a good time.

Tonight, I am ______ to see a film with my brother and some of his friends

I’ll write again from Greece.

Best wishes,

John

VI. Match the description with the places on the map. (请把地图上的字母写在相应句子后的括号内 5%)

1. It’s halfway down Lambert Street.

( ) ( ) 2. It’s on the right, just off Lambert Street

3. It’s at this end of Lambert Street. ( )

4. It’s at the end of Lambert Street.

5. It’s on the left, just past the mosque.

110---112

第二卷 (三部分, 共45分)

请将答案涂在答题纸上。

I. Multiple Choice(选择填空20%)

1. There is a boy ______on the ground.

A. laying B. lieing C. lying D. liing ( ) ( )

2. Pass me two ______ of ______!

A. bottles, rice B. bottle, rices

C bowls, rice D. bowl, rices

3. He enjoys _____ music.

A. to listen to B. to hear C. listening to D. hearing

4. There is ______ time left. Don’t worry.

A. a few B. few C. a little D. little

5. On our way to school, there was a traffic accident. We stopped ______.

A. having a look B. to have a look

C. having a look at D. to have a look at

6. Can you sing ______ Japanese?

A. in B. with C. by D. on

7. He ______ school.

A. lates for B. is late to C. is late for D. is late

8. It’s so cold today. ______ more clothes!

A. Putting on B. Wear C. Wearing D. Put on

9. ______ turn is it?

A. Which B. Where C. Who’s D. What

10. There are ______ students in this school.

A. eight hundred B. eight hundreds

C. eight hundred of D eight hundreds of

11. ______ to Africa World.

A. Welcome B. Welcome you

C. I welcome D. Welcomes

12. I’d like something ______. I’m ______.

A. to drink; hungry B. to eat; hungry

C. to fine; happy D. to get; thirsty

13.---Would you like ______ beef and noodles?

---I ______ think so.

A. a; don’t B. any; not C. some; don’t D. some; not

14.Computers are ______, but they are very useful. Let’s spend the money.

A. cheap B. expensive C. small D. good

15. “I am sorry,” Rose says, and his face turns ______.

A. white B. yellow C. red D. black

16. The teachers are very busy. They have a lot of ______ to do.

A. working B. works C. worked D. work

17. ______ in the fridge are big.

A. Apple B. The apple C. Apples D. The apples

18.“How _____are you driving now?”

“A hundred miles an hour”

A. fast B. long C. far D. quickly

19. “My father is an engineer.”

“That’s good. Then ______?”

A. how’s your mother B. what about your mother

C. where’s your mother D. what’s your mother’s name

20. Let me show you ______ the computer.

A. to use B. using C. how to use D. how using

II. Cloze(完型填空 10 %)

Fire can help people in many ways. But it can also be very harmful (有害的). Fire can keep

your house __, give light and cook food. But fire can burn things __. Big fire can burn, trees, houses, animals or people.

Nobody knows how people began to use fire. But there are __. Interesting old stories about how a man or woman started a fire. One is __ a man. The man__ a very long time ago. He went up the sun and __ fire down.

Today people know how to make a fire with matches. Children sometimes__ to play with them. But matches can be very dangerous. One match can burn a piece of paper, and __it could burn a house. A small fire can turn a big fire very quickly. So you __ be careful with matches. Be careful with fire, and it will __ you. But you aren’t careful with fire and it may hurt you.

( ) 21. A. warm B. warmer C. cool D. cooler

( ) 22. A. also B. too C. either D. neither

( ) 23. A. many B. much C. little D. no

( ) 24. A. over B. about C. a little D. no

( ) 25. A. worked B. studied C. learned D. lived

( ) 26. A. bring B. take C. brought D. took

( ) 27. A. enjoy B. like C. don’t like D. become

( ) 28. A. after B. late C. yet D. then

( ) 29. A. can B. may C. well D. must

( ) 30. A. help B. do C. tell D. hoper

III. Reading comprehension (阅读理解 15%)

Betty Brown was five years old, and her mother wanted her to begin going to school, because she herself was going to start working in an office again. A month before, the beginning of the school Mrs. Brown told Betty about school. “It is very nice”, she said, “you’ll play games, draw pictures and sing songs.” Betty liked all these things very much. But her mother always worried

and wanted to know “What will she do at school when I leave?”

On the first day at school Betty was very good. She didn’t cry at all and she was happy. The next morning Mrs. Brown said, “Put your clothes on, Betty. I’m going to take you to school.” “To school?” Betty said,” “But I have been to school yesterday.”

( ) 31`. How old was Betty when she went to school for the first time?

A. Five B. Six

C. Four and a half D. Seven

( ) 32`.Why did her mother want her to go to school?

-- 117 --

第二卷(三部分,共50分)

I. Multiple Choice(选择填空20%)

1.C 2.C 3.C 4.C 5.D 6.A 7.C 8.D 9.B

10.A 11.A 12.B 13.C 14.B 15.C 16.D 1

Ⅱ.Cloze(完型填空10%)

21.A 22.B 23.A 24.B 25.D 26.D 27.B 28. 29.D 30.A III. Reading comprehension(阅读理解)

A

31.A 32.C 33.D 34.D 35.D

B

36.B 37.D 38.D 39.A 40.B

P118---------124

综合测试外语试卷

第一卷(四部分,共55分)

Ⅰ. Fill in the blanks with forms of the following verbs.(用所给动词的适当形式填空15%)

(believe) you (tell) the truth now.

2. Betty (love) playing football, but 3. Just wait. The bank 4. Mr. Smith entered the room, took off his coat, and 5. I 7. I think it 8. I am sorry 9. Be careful (not break) the coffee cup.

10. Jim’s sister has a lot of things (do).

11. Mr.Black 13.--Did you call Ruth?

--Oh no, I (forget), I (call) her now.

14. Don’t put the dictionary away! I (need) it.

15. Don’t put the dictionary away. I (use) it.

Ⅱ. Fill in the blanks with the proper words:(根据句意用下面词的适当形式填空20%)

1. Are you sure you can finish the work quickly? 2. Can you do the cleaning by yourself (with) Tim’s help? I think so.

3. The (win) of the race can all take part in the next race.

4. Don’t worry about your bad luck. You will be 5. The students can do this job by (they).

6. James lives in the (south) part of the U.S.A.

7. Summer is the 8. How may

9. The old man is (worry) about his son.

10. Peter often goes (swim) with his classmates in the river.

Ⅲ. Match the beginnings and endings of these sentences.(把句子的开头和结尾连起来10%)

() 1. I took exam A. a model - she’s so pretty.

( ) 2. I usually spend B. $20 when I washed your jeans.

( ) 3. Can you lend C. a hurry

( ) 4. I often do it in a rush D. quick as possible

( ) 5. She looks like E. in these subjects.

( ) 6. I found F. just before class.

( ) 7. I got a low mark but I did it in G. an old friend on my way home.

( ) 8. I broke H. about $20 a week on transport

( ) 9. I saw I. down

( ) 10. I really don’t enjoy it so I try to do it as J. me some money? I’ll pay you back soon.

Ⅳ. Complete the passage with the words in the box. (用方框中的单词完成下面短文10%)

subject of conversation. “Isn’t it a nice day?” “Do you think it will rain?” “I think it’s going to snow.” These are common starting a conversation.

Many people think they can (3) what the weather is going to be ’s going to man will say," yes, it’s cloudy the east. We are going to have fine weather tomorrow.

the weather they want. When a farmer looks for something to tell him it’s going to rain; he will not believe any other thing. Some friends have a (8) eating their lunch in the rain.

everyone listens to what the (10) says. But he does not always tell us what we want.

第二卷(三部分,共45分) 请将答案涂在答题纸上。

答题纸

Ⅰ. Multiple choice: (选择填空15%) ( ) 1.-- Would you like some seafood?

--

A. Here you are B. yes, please

C. Yes. Thanks D. No, please

( ) 2. Why not another cup of tea?

A. have B. to have

C. having D. to drink

( ) 3. Mary is ill, she doesn’t go to school today.

A. so B. but C. when D. because

( ) 4. --I'm sorry we don’t have your size.

--

A. What a pity B. I hope so

C. I’ll take it D. I’ll buy it.

( ) 5. --How long are you going to stay in Shanghai?

-- A. for another three weeks B. for the last three weeks

C. It took three weeks D.I spend three weeks.

( ) 6. --I don’t like this program.

-- A. I’ll turn it on B. Let’s turn it off then

C. You didn’t take it off D. I’ll turn off it

( ) 7. --I’ll write a letter to you.

--

A. Let me post it B. That will be sure

C. It hasn’t some yet D. I’ll help you

( ) 8. -- Can I leave early?

--

A. Before 4:30 B. Yes, that’s fine

C. Not at all D. You are all right

( ) 9.Jane was her new jeans.

A. dressing B. wearing C. putting D. wear.

( ) 10. The food very good.

A. tastes B. is tasted C. is tasting D. is being tasted

( ) 11. I can’t find Mary in the classroom. She A. may be B. maybe C. may not be D. must have been

( ) 12. He will A. arrive B. reach to C. get to D. arrive to

( ) 13. Please aloud, Alice , and let all the others ________ you.

A. read; hear B. reading; hear C. read; to hear D. to read; hearing

( ) 14. She doesn’t English or French, so I to her in German.

A. say; speak B. tell; talk C. speak; talk D. talk; talk

( ) 15. Please the lights so that I can take a picture of the baby.

A. turn down B. turn on C. turn off D. turn out

Ⅱ.Cloze (完型填空20%)

It’s interesting we know the language very well. It may be difficult to talk with the people there. We may not know to sue the telephone. We may not know how to do shopping. In a foreign country we might not know where to eat to what to order in a restaurant. It is not easy to decide how to ask for help. It is not to have an experience like that. a short time, then we learn what to do what to say. We learn life in another country, and we may be sorry to .

( ) 16. A. that B. and C. to D. for

( ) 17. A. do B. not C. don’t D. aren’t

( ) 18. A. what B. how C. that D. if

( ) 19. A. how many B. how much C. if D. that

( ) 20. A. need B. like C. needs D. likes

( ) 21. A. sorry B. pleasant C. angry D. sad

( ) 22. A. When B. Before C. After D. Until

( ) 23. A. and B. or C. to D. but

( ) 24. A. to enjoy B. played C. play D. enjoyed

( ) 25. A. left B. leave C. come D. came

III. Reading comprehension(阅读理解10%)

When I was 10 years old, I was very happy. I never cared how I looked. But my best friend, Mary, had a very different way of thinking. When she was 10, she was a very beautiful girl and always smiling for no reason, but she only wore trousers, even in hot summer. She told me her legs did not look nice. Something to which I didn’t think. Next year, I moved away and didn’t call her for a long time. When I did, Her mother told me that she had been dead for 2 years, because she had not a good health for anorexia.(厌食)

Girls in today’s society are told that they need to be 1.70cm, 50 kilograms and so on. There are many beautiful women in films and TV shows. Maybe body image (形象) is a problem in modern time. However, I just want to tell the girls who are starving (使饥饿) themselves: against popular belief, you look fine just the way you are!

( .

A. her legs were very fat

B. she didn’t like skirts

C. her parents asked her to do so

D. she thought her legs didn’t look nice

( ) 27. Why did Mary die?

A. She died of illness.

B. She had a traffic.

C. She ate little food.

D. She died of a fire.

( ) 28. Which of the following is not true?

A. I moved away when I was 11 years old.

B. Girls need to be 1.70cm, 50 kilograms.

C. Mary is my best friend.

D. I don’t agree with anorexia.

( ) 29. What’s the problem in today’s society?

A. Keeping touching.

B. Keeping healthy.

C. Keeping body image.

D. Enjoying life more.

( ) 30. What is the best title for this passage?

A. Keep Healthy

B. Lose Weight

C. Believe Yourself

D. You Look fine Just the Way You Are

综合测试外语答案

第一卷 (四部分,共35分)

Ⅰ. Fill in the blanks with forms of the following verbs.(用所给动词的适当形式填空15%)

1. believe; are telling 2. loves; hates 3. won’t open/will not open

4. sat 5. saw 6. is going to rain/will rain 7. to hear

8. not to break 9. to do 10. is leaving 11. is waiting 12. didn’t enjoy 13. will call 14. need 15. am using

Ⅱ. Fill in the blanks with the proper words:(根据句意用下面词的适当形式填空20%)

1. certainly 2. without 3. winners 4. lucky 5. themselves

6. southern 7. hottest 8. potatoes 9. worried 10. swimming

Ⅲ. Match the beginnings and endings of these sentences.(把句子的开头和结尾连起来10%)

1. E 2. H 3. J 4. F 5. A 6. B 7. C 8. I 9. G 10. D

Ⅳ. Complete the passage with the words in the box. (用方框中的单词完成下面短文10%)

1. common 2. ways 3. tell 4. like 5. another 6. look for 7. needs 8. picnic 9. Nearly 10. weatherman

第二卷(三部分,共45分)

请将答案涂在答题纸上。

Ⅰ. Multiple choice: (选择填空15%)

1.B 2.A 3.A 4.A 5.A 6.B 7.B 8.B 9.B 10.A 11.A 12.C 13.A 14.C 15.B Ⅱ.Cloze (完型填空20%)

16.C 17.C 18.B 19.B 20.A 21.B 22.C 23.A 24.A 25.B

III. Reading comprehension(阅读理解10%)

26.D 27.C 28.B 29.C 30.D

P 128 --140

测试题一

第一卷

I.Fill in the blanks with proper forms of the following words.(用所给动词的适当形式填空15%)

1. Let’s2. Julia is very good at languages. She 4. I was very tired. I tried ’t.

5. --- Why are you turning on the television?

(watch) the news.

7. --- Remember to buy a newspaper when you go out.

(forget).

8. The bed was not very comfortable. I (enjoy) living away from home when he goes to University

11. --- Don’t you think it’s time for you to go home?

(guess) so.

(hate) eating eggs.

(trouble) you. I want to borrow your pen.

15. Listen! Can you hear a baby (cry)?

II. Fill in the blanks with the proper words.(根据句意用下列词的适当形式填空20%)

. (care) That made his teacher really angry.

2. What . (excite)

(three) year at NO.1 Middle School.

6. I didn’t7. I’ll never forget your ________ (friend) words.

8. Don’t you see the sign “No ___________(smoke)”

9. The shop ____________ (keep) is very kind to us.

10 He was very ____________ (please) to see his friends here.

III. Match the beginnings and endings of there sentences. (把句子的开头和结尾连接起来10%)

( )1. He is getting excited A. a movie star.

( )2. Do you often do exercises? B. $20 when I washed your coat.

( )3. He usually spends C. a hurry

( )4. I often do it in a rush D. when I answer teachers’ questions. ( )5. She looks like E. about his holidays.

( )6. I found F. just before class.

G. an old friend on his way home. ( )7. I didn’t do well but I did it in

( )8. The children always get tired H. bout $20 a week on food.

( )9. Tom met I. after they play a lot.

( )10. I get nervous J. I play tennis once a week and go swimming

when I have chance.

IV. complete the passage with the words in the box. (用方框中的单词完成下面短文10%)

Tom and Fred are students. They are (1) ___________ twelve years old, and they are in the same (2) _______________ in their school.

Last Friday afternoon they had a (3) __________________ in class, and their teacher was very (4) ____________. He said to both of them, “Stay here after the lesson this afternoon, and write your names one hundred (5) ___________.”

After the last lesson, all the other students (6) __________ home, but Tom and Fred (7) __________ in the classroom with their teacher. They (8) _________ to write their names. Then Fred began to (9) _____________. The teacher looked at him and said, “Why are you crying, Fred?” “because his name is Tom May, and my name is very, very (10) ___________. My name is Frederich Hollingsworth, ” Fred said.

第二卷(三部分,共45分) 请将答案涂在答题纸上。

答题纸

ⅠMultiple choice. (选择填空15%)

1. My Walkman sounds ____ than yours.

B. the best C. best D. good A. better

2. I ____ but _________ nothing.

D. heard, listened A. listened, heard B. listened, listened C. best

3. The radio is too noisy. Please tell her to ____________.

A. turn down it B. turn it down C. turn it on D. turn on it

4. “What’s wrong with your watch, can you tell me?” “_____________”

A. It doesn’t work.

B. I can’t mend it. D. It works very well. C. It very nice.

5. Tom got up ____________ late ______________go to school on time.

A. So, to B. too, to C. very, to D. too, and

6. (On the phone) Can I talk to Mrs. Smith?

____________________________.

A. Yes, I’m Miss Green B. Miss Green is me

C. Speaking D. Who are you

7. Be careful, ___________ you will cut your finger.

A. or B. and C. so D. because

8. There are many people _________ at the bus stop to __________ for a bus.

A. standing, waiting B. stand, waiting

C. stand, wait D. standing, wait

9. --- Are you _____________ from America?

--- No, none of us.

A. each B. both C. either D. all

10. Kate can _________ your little brother because she is _________girl in our class.

A. look well after; the most careless

B. care of; the most happy

C. care; the hardest

D. take good care of; the most careful

11. --- I don’t like chicken ___________ fish.

--- I don’t like chicken, ____________fish.

A. but, but B. and; and C. or; but D. or, and

12. Please ________ the door _________________ you get into the room.

A. close; after B. close; before C. open; until D. open; while

13. The workers all wear dark glasses to ____________ their eyes ___________.

A. get; nice B. take; healthy C. keep; safe D. make; sharp

14. He hurt himself because he ____________ careful enough.

A wasn’t B. was C. did D. didn’t

15. There are thirty boys in your class, __________?

A. isn’t it? B. aren’t they? C. are they? D. aren’t there

II. Close (完型填空 20%)

The ladies’ club always ____16____ a meeting ____17______ Friday afternoon and someone came to talk to them about ____18____. After that, they had tea and asked ___19___.

One Friday, a man came and talked to the club about the food problem. “There’s ____20____ enough food in the world for everyone.” he said. “More than half of the people in the world are hungry. And when they have ____21___ food, they have some ___22___ , so then never ___23___ being hunger. Somewhere in the world, a woman is having a baby every minute, day and night. What are you going to do about it?” he ___24____ for a few seconds. Then one of the ladies said, “Well, why not ___25___ that woman and stop her?”

( )16. A. held B. made C. opened D. took

( )17. A. on B. in C. of D. at

( )18. A. important something B. some things important

C. important thing D. important things

( )19. A. question B. questions C. problem D. thing

( )20. A. too B. no C. not D. so

( )21. A. many B. more C. no D. fewer

( )22. A. baby B. babys C. babies D. babyes

( )23. A. stop B. afraid C. worry D. hope

( )24. A. spoke B. waited C. stayed D. kept

( )25. A. look B. look at C. look after D. find

III. Reading comprehension (阅读理解 10%)

Lingling was a Chinese girl. She has and old sister. Her parents were both workers.

When Lingling was a small girl, she was naught and didn’t like school at all. She didn’t know why she had to study. One day, she heard her parents say, “Lingling doesn’t study hard, there is no need for her to go college. We’d better just let her sister go on studying.”

The words mad her sad. She began to know that she had to change herself, but she didn’t know what to do.

She told her English teacher about her sad situation. She asked him what she should do.

“The only thing you should do is to study hard, because knowledge can change one’s life” the teacher said to her. She worked very hard and become one of the best students in her school. At last her parents changed their mind, they agreed to let her continue her studies.

( )26. Lingling’s parents have ____________ children.

A. only one B. two C. three D. four

( )27. From the passage we know ________________.

A. Lingling’s family was very rich

B. Lingling’s family was not very rich

C. Lingling’s family has a lot of money

D. Lingling’s family was nothing

( )28. Why did Lingling study hard at last? Because her teacher said

A. she was very clever.

B. she was very naughty.

C. knowledge could change her mind.

D. knowledge could change her life.

( )29. The underlined sentence “they agreed to let her continue her studies” means ___________.

A. her parents let her going on studying

B. her parents didn’t let her going on studying

C. she couldn’t go on studying

D. her parents just let her sister go on studying

( )30. Which of the following is NOT true?

A. Lingling’s teacher was kind and helpful.

B. Lingling lived in China.

C. Lingling’s father and mother were workers.

D. Lingling’s parents didn’t like girls.

测试题一答案

第一卷 (四部分,共55分)

I. Fill in the blanks with proper forms of the following words. (用所给动词的适当形式填空 15%)

1. isn’t/ is not raining 2. speaks 3. took 4. to keep 5. am going to / will watch

6. starting 7. won’t/ will not forget 8. didn’t sleep 9. enjoys 10. had 11. guess

12. likes; hates 13. ate 14. to trouble 15. crying

II. Fill in the blanks with the proper words. (根据句意用下列词的适当形式填空 20%)

1. carelessly 2. exciting; excited 3. teachers’ 4. third 5. given 6. unhappy

7. friendly 8. Smoking 9. keeper 10. pleased

III. Match the beginning and ending of these sentences (把句子的开头和结尾连接起来10%) 2.J 3.H 4.F 5. A 6. B 7. C 8. I 9. G 10. D

IV. Complete the passage with the words in the class (用方框中的单词完成下面的短文10%)

1. both 2. class 3.fight 4. angry 5.times 6. went 7 stayed 8. began 9 cry 10. long

第二卷(三部分,共45分)

I. Multiple choice (选择填空 15%)

1.A 2. A 3. B 4. A 5. B 6. C 7. A 8. D 9. D 10. D 11. C 12. A

13. C 14. A 15.D

II. Close (选择填空 15%)

16. A 17. A 18. D

25. D

III. Reading comprehension(选择填空 15%)

26.B 27.B 28.D 29.A 30.D

测试题二

第一卷(四部分,共55分)

I. Fill in the blanks with proper forms of the following words. (用所给动词的适当形式填空15%)

1. The sun __________(go) round the earth.

2. --- Where are you going? Are you going shopping?

--- Yes, I _____________________ (buy) something for dinner.

3. I tried ______________ (move) the table but it was too heavy.

4. How soon _____ Wei Fang _____________ (change) his work?

5. Sue wasn’t hungry, so she _____________ (not eat) anything,

6. There is no need to take an umbrella with you. It __________ (not rain).

7. I _________ (not think) that Xiao Li _________ (come) to school tomorrow.

8. Don’t ask me, please. I have nothing _________ (tell) you now.

9. That boy never worries about __________ (go) to school late.

10. _________ (thing) it over, and you __________ (find) a way. 19. B 20. C 21. B 22. C 23. A 24. B

12. I’m trying to sell my car but nobody is interested in ____ (buy) it.

13. Would you please help me ____________ (write) down the words because I am too busy.

14. Mrs. Wang usually _________ (dress) up in a black coat.

15. They __________ (look) for clothes, aren’t they?

II. Fill in the blanks with the proper words. (根据句意用下列词的适当形式填空20%)

1. John is the _________ (three) in the 100-metre race.

2. Look, the __________ (win) is coming this way.

3. _________ (luck), he passed the test.

4. The little girl picked many red _________ (leaf) from the ground.

5. The students can do this job by __________. (they)

6. James lives in the _________________ (south) part of the USA.

7. --- Can you do the cleaning by yourself ___________ (with) Tim’s help?

8. It’s ___________ (use) to learn a foreign.

9. Why do you look _____________(tired) today?

10. Tom often goes __________ (dance ) with his classmates at the weekends.

III. Match the beginnings and endings of there sentences. (把句子的开头和结尾连接起来10%)

( )1. He is getting excited A. a movie star.

( )2. Do you often do exercises? B. $20 when I washed your coat. ( )3. He usually spends C. a hurry

( )4. I often do it in a rush D. when I answer teachers’ questions. ( )5. She looks like E. about his holidays.

( )6. I found F. just before class.

( )7. I didn’t do well but I did it in G an old friend on his way home.

( )8. The children always get tired H. about $20 a week on food.

( )9. Tom met I. after they play a lot.

( )10. I get nervous J. I play tennis once a week and go swimming

when I have chance.

IV. Complete the passage with the words in the box. (用方框中的单词完成下面短文10%)

We(1) _________ have a memory. That’s why we can still (2) _________ things after a long time. Some people have very good memories and they can(3) _________ learn many things by heart, but some people can only remember things when they say or do them again and again. Many of the great men of the world got (4) _________ memories.

A good memory is a great help in (5) _________ languages. Everybody learns his mother languages when he is small child. He (6) _________ the sounds, remembers them and then he learns to speaks. Some children are (7) _________ with their parents in foreign countries. They can learn two languages as easily as one because they hear, remember and speak two languages every day. In school it is not so easy to learn a foreign language because the pupils have so (8) _________ time for it, and they are busy (9)_____ ____other subjects, too.

But your memory will (10) ________________better when you do more and more exercises.

第二卷(三部分,共45分)

请将答案涂在答题纸上。

答题纸

I.Multiple choice. (选择填空15%)

( )1. Tom looked _____________ after breakfast.

A. worries B. worry C. worrying D. worried ( )2 --- Could you please help my with the heavy box? ---________________________________.

A. Not at all B. Certainly C. That’s right D. You are welcome ( )3. --- May I have you name? __________________.

A. Call me John B. How nice of you to ask C. Don’t be so polite D. You won’t need it. ( )4. ---_______________I speak to Bill, Mr. Black?

---Sorry, he is not in. He _________________be back after five. ( )5. Lily did badly in English and she felt very _________.

A sorry B. Interest C. nice D. pleased ( )6. What about some more tea?

_________________.

A. Don’t mention B. Thank you C. No problem D. No, thanks ( )7. Mike is the _____________ in his family; all his brothers are much younger.

A. youngest B. largest C. oldest D.least

( )8. --- What are you ____ over there?

--- My watch, but I can’t ____________it.

A. doing; watch B. finding; meet C. looking for; find D. seeing; look for

( )9.--- Please give me a __________ when you arrive in London, Miss Gao.

---- All right. I’ll tell you every when I get there.

A. subject B. newspaper C. ticket D. ring

( )10 There are ten mistakes in today’s newspaper, ___________ there was only in yesterday.

A. so B. but C. or D. because

( )11. You can find the sign “____________” in the library.

A. NO PARKING B. NO SMOKEING C. NO STOPPING D. CLOSED

( )12, Mary is doing her homework. Would you please __________ the radio _______ a little?

A .turn; off B. turn; down C. turn; up D. turn; /

( )13. Wang Ping is going to London ____________ in summer holidays because her parents will begin to work in England.

( )14. There is nothing new in today’s newspaper, __________?

A. isn’t there B. is there C: isn’t it D. is it

( )15. --- Pass my the pen, please.

----________________.

A. Yes, please. B. That’s right. C. Excuse me D. Here you are

II. Close (完型填空 20%)

John bought shoes from the shoe factory and ______16_____ to sell them to people. One day he walked along the street. He stopped ____17___ of a house. There was a small boy beside the

door. John went up to the boy and said, “Hello, is your mother _____18____?” The boy looked at him, and answer, “Yes, she is.” “That’s good!” John said. He took some shoes and went to the doors of the house. He knocked _____19___ the door, and waited for a few minutes but ____20____came to open the door.

John knocked again and waited for ___21___minutes, but still no one answered.

Then John looked ____22____ the small boy and said _____23_____, “Your mother is not home!” “She is,” said the small boy,” “______24____didn’t she open the door?” “Because this isn’t my ____25___!” the boy answered

( )16. A.trys B. tried C. tries D. tried

( )17. A.in front B. on front C. in the front D. on the front

( )18. A.out B. at C. in D. away

( )19. A.of B. at C. down D. in

( )20. A. someone B. some one C. anybody D. nobody

( )21. A. few B. a few more C. a few D. some

( )22. A. for B. after C. up D. at

( )23. A. happy B. happily C. angry D. angrily

( )24. A. Where B. Why C. When D. How

III. Reading comprehension (阅读理解 10%)

Ronaldo was born in 1977 and played his early football in Brazil. By the time he was 16,he had scored a total of 58 goals in 60 matches. He was still only 17 when he left his home country for the European leagues.

He was a member of his national team, and won the World Cup in the US in 1994. He quickly

became the hottest player in the world, becoming the first man who win the FIFA World Player of the Year Prize twice, in 1996 and 1997. During the World Cup in 1998, Ronaldo played badly. Brazil lost 0-3 to France. In November of the same year, his right knee was hurt badly. This put him out of action until 2000. He came back to his national team in March 2002, three years later his last game for his country, and he won the FIFA World Player of the Year Prize again.

( )26. He went to the European leagues in ______________.

A.1994 B. 1997 C. 1996 D. 1998

( )27. Ronaldo became the FIFA World Player of the Year.

A. once B. twice C. three times D. four times

( )28. We know the ______ team won the World Football Cup in 1994.

A. Brazilian B. American C. European D. British

( )29. the underlined sentenced “ This put him out of action until 2000.” means __________.

A. he became the best player until 2000

B. he came back to Brazil until 20000

C. he couldn’t play football until 2000

D. he left better until 2000

( )30. From the passage, we know Ronaldo’s right knee hurt badly in _____________.

A. 1996 B. 1997 C. 1998 d. 2002

上一篇:新升五奥数测试
下一篇:计算练习3
网站首页网站地图 站长统计
All rights reserved Powered by 海文库
copyright ©right 2010-2011。
文档资料库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit326@126.com