haihongyuan.com
海量文库 文档专家
全站搜索:
您现在的位置:首页 > 幼儿教育 > 幼儿读物幼儿读物

lesson3 练习

发布时间:2013-09-19 11:15:18  

Comprehension

理解

1 The writer ___________.

(a)doesn

t like buying postcards (b)doesn

t like receiving postcards

(c)

doesn’t like

writing postcards (d)doesn

t like postcards

2 What was the writer

s

big decision

?

(a)He decided to write postcards to his friends. (b)He decided to spend the whole day in his room.

(c)He decided to buy a lot of postcards. (d)He decided not to write a single card. 2

Structure

句型

3 Last week he went to Italy. He was _________ Italy last summer.

(a)at (b)to (c)in (d)on

4 ____________ him a few words of Italian? The writer.

(a)Who taught (b)Who did teach (c)What did he teach (d)Whom did he teach 5 He was a friendly waiter. He spoke to the writer _________.

(a)friend (b)as friends (c)like friends (d)in a friendly way

6 The writer __________ a few lines, but he didn

t understand a word.

(a)reads (b)read (c)red (d)reading

7 He spent the whole day in his room. He was in his room _________ day.

(a)the hole (b)the all (c)all (d)all of

Vocabulary

词汇

8 A waiter usually works in a __________.

(a)public garden (b)shop (c)restaurant (d)private house

9 The waiter lent him a book. He _______ a book from the waiter.

(a)lent (b)borrowed (c)took (d)stole

10 On the last day he made a big decision. It was the _______ day of his holiday. (a)final (b)end (c)latest (d)bottom

11 He made a big decision. He _________.

(a)thought about it (b)made up his mind (c)changed his mind (d)made a wish 12 He didn

t write a single card. So he __________.

(a)wrote only one (b)didn

t write even one (c)wrote just one (d)wrote all the cards except one

Exercise

练习

Write each of the following sentences in a different way.

改写以下句子。

eg

He lent me a book.

He lent a book to me.

1 He paid the shopkeeper some money.

2 He handed me the prize.

3 The writer brought a bottle of beer to the man.

4 He sold all his books to me.

5 The shop assistant found some curtain material for me.

6 Read me the first paragraph.

3

选择题答案:

Lesson3. 1. (c) 2. (a) 3. (c) 4. (a) 5. (d) 6. (b) 7. (c) 8. (c) 9. (b) 10. (a) 11. (b)

12. (b)

上一篇:陈佩斯
下一篇:不幸的故事
网站首页网站地图 站长统计
All rights reserved Powered by 海文库
copyright ©right 2010-2011。
文档资料库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit326@126.com